2019 Ev Modası

PaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaş
2019 Ev Modası

2019 Ev Modası

İç mimar ev dekorasyon firması olan Move Mimarlık Ofisi’nden çarpıcı 2019 trendleri! 2019 yılında iç dekorasyonda daha sıklıkla görebileceğimiz eğilimler neler? Evinizin iç dekorasyonunu yaptırırken içinde yaşamaktan keyif alacağınız tasarımları sizin için uyguluyoruz!

En Yeni İç Dekorasyon Trendleri!

İç mimarlık firmaları arasında yenilikçi, modern ve yaratıcı tasarımları ile öne çıkan şirketimiz en yeni trendleri sıkı bir şekilde takip etmektedir.

2019 yılına yaklaşırken dekorasyonda çok sık görebileceğimiz trendler arasında ahşap kullanımı yer almaktadır. Ahşap, bir mekana doğallık, samimiyet ve sıcaklık katması nedeniyle çok iyi bir malzemedir. Ahşap, 2019 yılında daha çok işlenmemiş ve ham haliyle dekorasyonun bir parçası olacaktır. Açık tondaki ahşap malzeme oldukça ön plandadır.

Yeşil ve gri renkler de 2019 yılının favorilerindendir; bunun en büyük nedeni yeni sezondaki eğilimin doğallığı yansıtacak olmasıdır. Yeşil tonu zaten birkaç senedir oldukça tutulmaktaydı ancak soft ve açık ton yeşil özellikle tercih edilmektedir.

Geometrik şekiller yine bu sene de moda ancak mobilya ve eşya seçimlerinde önemli bir farklılık da geliyor. 2019 yılında mobilyalarda esnek çizgiler, keskin olmayan kenarlar ve eğrilik bulunmaktadır. Modern ve farklı bir iç dekorasyon modası bizleri bekliyor!

Siyah Duvarların Çarpıcılığı!

Siyah rengi, dekorasyonda son senelerin en çarpıcı unsurlarından biri olmaktadır. Bu sene özellikle büyük mekanlarda duvarların bir bölümünün siyahla boyanması oldukça ön plandadır.

Halı, perde ve koltuklarda başta kadife olmak üzere keten gibi doğal kumaşlar da sıkça tercih edilmektedir. Özellikle halılarda ve koltuklarda kadife kullanımı 2019 senesinin trendleri arasındadır.

Küçük yeşil bitkiler, 2019’un doğallıktan ve doğadan yana olan eğilimini güçlendirmektedir. Bu bitkiler özellikle ahşap malzeme ve minimalist stillerde çok hoş bir detay olarak kullanılacaklardır.

Doğal malzemeler bu senenin vazgeçilmezlerinden! Ahşaptan bahsetmiştik; onunla beraber taş ve cam malzemeler de iç dekorasyonun yıldızlaşan öğeleri arasında yer almaktadır.

İç mimar danışmanlık Ankara firması olarak Move Mimarlık Ofisi, en çağdaş ve çarpıcı tasarımlarını 2019’da da müşterilerine sunmaya devam edecektir. Üstelik dekorasyon için çok para harcamanıza gerek yok; firmamız her bütçe için uygun çözümler yaratmaktadır.

 

 

 


23 51
Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması (çerez politikası) ve gizlilik sözleşmesi hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.