2019 Banyo Dekorasyon Trendleri

  • Anasayfa
  • /
  • 2019 Banyo Dekorasyon Trendleri
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaş
2019 Banyo Dekorasyon Trendleri

2019 Banyo Dekorasyon Trendleri

İç mimarlık ofislerinden biri olan Move Mimarlık, gerek salon gerek banyo, gerek mutfak gibi ev dekorasyonlarında büyük başarı sağlamış, geniş bir portföy oluşturmuş firmalardan biridir. Sadece içinde bulunduğumuz yıl için değil, gelecek yılların tarzlarını da ön gören ve ona göre tasarımlar sağlayan firma sayesinde her ev her geçen gün değerini ikiye katlıyor. Rahat ve huzurlu bir yaşam için kaliteli tasarımlara ihtiyaç vardır. Kimse içinde huzursuz olduğu bir evde yaşamak istemez. O nedenle gerek tasarımlar gerek ise mekanın boyutu bir arada değerlendirilmeli, ona göre dekorasyon yapılmalıdır.

Banyo Tasarımlarında Nelere Dikkat Edilmelidir?

Ankara da iç mimar arıyorsanız Move Mimarlık Ofisinde istediğinizi bulabilirsiniz. Sadece tek bir tarz üzerinden yoğunlaşmadığından açık fikir sunabilen firma, aradığınız tarzı evlerinize yansıtabiliyor. Banyo tasarımı yapmak kolay gibi görünse de oldukça zordur. Banyo dekorasyonlarında dikkat edilmesi gereken çok fazla detay vardır. Detaylara göre bir tasarım yapıldığında bu tasarımın modasının geçmesi hayli uzun yıllar alacaktır. Aşağıda banyo tasarımında dikkat edilmesi gerekenler yer almaktadır:

  • Banyo temizliğin simgesi olduğundan açık renklere odaklanılmalı, koyu renklerden uzak durulmalıdır.
  • Tasarım ve dekorasyon öncesinde fiyat araştırılması yapılmalı, varsa kampanyalardan yararlanılmalıdır.
  • Banyonun küçük ya da büyük olması tasarım açısından önemlidir. Büyüklüğe göre tasarımlar yapılmalıdır.
  • Banyolar en çok kirlenen yerlerdir. Dekorasyon temizliğe elverişli olmalıdır.
  • Her yıl banyo yenilemek büyük bir maddiyat gerektireceği için genel tarzlara bakılmalı, ona göre bir tasarım yapılmalıdır. Bu sayede banyonuzun modası hiç geçmez.
  • Bol dolap bulunmalı, ayna yeri ve dolaplar için optimum alan seçilmelidir.

İç mimarlar odası tarafından iş hakkı sunulan Move Mimarlık sayesinde hem bugün hem de gelecekte değer kaybetmeyecek banyo tasarımlarına sahip olmak hayal değil. Ancak ilk olarak beklentinizi en iyi şekilde ifade edebiliyor olmanız gerekiyor. Bir başka yerde beğendiğiniz dekorasyon örneği sizin banyo yapınıza, alan büyüklüğünüze uygun olmayabilir. Dekorasyon yaptıracaksanız yeni fikirlere açık olmaya özen gösterin. Bu sayede hayalinizdeki banyoya hem kolay hem de uygun fiyatlı olarak ulaşabilirsiniz.

 


23 51
Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması (çerez politikası) ve gizlilik sözleşmesi hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.