1071 Plaza Ankara Ofis Tasarımları Nasıl Olmalı?

  • Anasayfa
  • /
  • 1071 Plaza Ankara Ofis Tasarımları Nasıl Olmalı?
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaş
1071 Plaza Ankara Ofis Tasarımları Nasıl Olmalı?

1071 Plaza Ankara ofis tasarımları nasıl olmalı ve ofisler dekore edilirken nelere dikkat edilmeli sorusunun cevabı merak konusudur. Ofis dekorasyonu yapılırken belli noktalar göz önüne alınmalı ve iyi değerlendirilmelidir.

1071 Plaza Ankara ofis tasarımları nasıl olmalı ve ofisler dekore edilirken nelere dikkat edilmeli sorusunun cevabı merak konusudur. Ofis dekorasyonu yapılırken belli noktalar göz önüne alınmalı ve iyi değerlendirilmelidir. Çalışan verimliliği ve marka imajının bir noktada ofislerin iç mekân dekorasyonuna bağlı olduğu unutulmamalıdır.
 
Bir ofis tasarlamayı düşünüyorsanız kendinize sormanız gereken bazı sorular vardır. Örneğin, bünyenizde kaç kişi çalışacak? Ofisiniz hangi amaca hizmet verecek? Veya ofisinizin hangi donanımlara sahip olması gerekecek?
 
Bunların yanı sıra, ilerde markanızın büyümesiyle beraber çalışan sayınızın artabilecek olması da ofis tasarımınızda dikkat etmeniz gereken bir diğer unsurdur.
 

Ofis Tasarımında Nelere Dikkat Edilmeli?

Ofis tasarımları, hangi sektör için kullanılacağına bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Yalnızca sektöre göre değil, kullanılacak alanın boyutu da tasarımların değişmesine ve gelişmesine neden olabilmektedir.
 
Ofis tasarımı, ilk bakışta oldukça kolay gibi gözükse de detaylara inildikçe aslında oldukça zor olduğu anlaşılacaktır.

Ofis Tasarımlarında Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Noktalar

Ofis dekorasyonlarında hem konfor sağlanması hem de şıklık çizgisinden uzaklaşılmaması için dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bulunur. İşte bunlardan bazıları:
Ofisinizde Rahat Bir Ortam Oluşturun
 
Ofis tasarımında dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de çalışma alanınızın rahat olmasıdır. Ofisiniz büyük olsa da iç mekân dekorasyonunda tercih edilen mobilya ve aksesuarlarla alanın boğmamanız ve iyi yönetmeniz gerekir.
 

Mobilya Seçiminde Titiz Davranın 

Mobilyalarınızı seçerken uzun süre boyunca rahatça kullanabilmek için, kaliteli ve dayanıklı ürünler seçmeye özen göstermelisiniz. Alışverişte kaliteli ve konforlu ürünün en pahalı ürün anlamına gelmediğini unutmamalısınız. 
 
Mobilya satın alırken, piyasayı titizlikle takip etmelisiniz. Tercih edeceğiniz mobilyalar ofisinizin görünümünü ve havasını önemli ölçüde etkileyeceğinden, renk seçimine de en az kalite kadar özen gösterilmesi gerekir.  

Aydınlatma Tercihine Önem Verin

Ofisinizin gün ışığından verimli şekilde yararlanması oldukça önemlidir. Mobilyalarınızı ofise gelen ışığın açısına uygun olacak şekilde konumlandırmalısınız. Ancak gün içerisinde uzun saatler boyunca güneş alan noktalara mobilyalarınızı yerleştirmemelisiniz. Çünkü uzun süre güneş ışığı altında kalmak mobilyaları aşındıracak ve kullanım süresini azaltacaktır.
 
Bunların yanı sıra ofisinizin az ışık alması halinde, çalışan verimliliğinin düşeceği unutulmamalıdır. Ofisinizi aydınlatmak için ledlerden yardım almak hem alanınızın aydınlanma ihtiyacını karşılayacak hem de ortama çağdaş bir hava katacaktır.

İhtiyaçlarınız Doğrultusunda Seçimler Yapmalısınız          

Ofis tasarımı yapılırken, amaca doğru hizmet edebilmesi için dekore edilen alanın hangi sektörde kullanılacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Çünkü ofisiniz sizin aynı zamanda işinizi pazarlama alanınız olacaktır.                                                                                                                              

23 51
Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması (çerez politikası) ve gizlilik sözleşmesi hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.