1071 Plaza Ankara Ofis Dekorasyonu Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Anasayfa
  • /
  • 1071 Plaza Ankara Ofis Dekorasyonu Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler
PaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaşPaylaş
1071 Plaza Ankara Ofis Dekorasyonu Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

1071 plaza Ankara ofis dekorasyonu yaparken iç mimar tavsiyeleri arayanlar için bu yazımızı hazırladık.

1071 plaza Ankara ofis dekorasyonu yaparken iç mimar tavsiyeleri arayanlar için bu yazımızı hazırladık. Ofis dekorasyonunda profesyonel dokunuşlara yer vermek isteyen iş-şirket sahiplerine keyifli okumalar dileriz.
 
İşte ofis dekorasyonu için iç mimar tavsiyeleri:

Ofisinizde Dinamik Bir Hava Yakalamalısınız

Ofis dekorasyonu işin içine girilmeden önce basit ve yüzeysel görünebilir. Ancak iç yüzü öyle değildir. Ofisler şirketlerin çarklarıdır ve bu çarkın her dişi yerli yerinde ve zamanında işlemelidir. Oluşabilecek ufak bir kaza veya hata bütün sistemi olumsuz etkileyecektir. 
 
Aynı zamanda oluşabilecek ufak bir sistemsel arıza, zamandan kaybetmenize de sebebiyet verecektir. Şirketinizin veya markanızın büyümesi için eksiksiz ve tam donanımlı bir alt yapı oluşturduğunuzdan emin olmalısınız. 

Ofisinizde Havalandırmaya Önem Göstermelisiniz

Hava durumu günlük olarak sıcak da olsa soğuk da olsa, siz koşulları kendiniz ve çalışanlarınız için optimize etmekten sorumlusunuz. Bu nedenle gerekli havalandırmayı ve ısıtmayı karşılamalısınız. İklimlendirme ekipmanınız, muhakkak kaliteli ve işlevsel olmalıdır. Özellikle ofis dekorasyonunda geniş camlar kullanmak istiyorsanız güçlü bir havalandırma sistemine ihtiyacınız olacaktır. 
 
Yazın yakıcı ve terletici sıcaklar, kışın ise soğuklar ofisinizin dışında kalmalıdır. Çalışan kişilerin farklılıkları sebebiyle herkesi aynı anda memnun etmek mümkün değildir ancak, yapılan araştırmalar neticesinde; 22 derecenin çalışma verimi üzerinde olumlu etkisi olduğu saptanmıştır.

Doğru Aydınlatma Kullandığınızdan Emin Olmalısınız

Ofisinizin doğal ışıktan yararlanabiliyor olması her ne kadar önemli de olsa, çalışanların monitörlerine güneş vurması istenmeyecek bir durumdur. Ofisinizi dekore ederken, mobilyalarınızı çalışanlarınızın gün ışığından rahatsız olmayacakları şekilde konumlandırmalısınız. 
 
Çalışma masalarında kullanacağınız masa üstü aydınlatmalarını da; doğrudan masanın üstünde kullanmak yerine, bilgisayarın sağ veya sol açısında konumlandırmanız daha sağlıklı olacaktır.

Ofis Dekorasyonu Esnasında Profesyonel Yardım Almaktan Çekinmemelisiniz

Ofis dekorasyonları her ne kadar basit bir iş gibi görünse de işin içine girildiğinde oldukça zorlayıcı olabilmektedir. Dekorasyonla tek başınıza ilgilenmeye çalıştığınızda bazı şeylerin eksik kaldığını ve gözünüzden kaçan bazı noktalar olduğunu fark etmeniz mümkündür. 
 
Bu aşamada bir iç mimar desteği almak, yetişemeyeceğiniz noktalarda yükünüzü hafifletecektir. Aynı zamanda profesyonel bir mimarla çalışmanız halinde yaratıcı fikirlerle kendi düşüncelerinizi sentezleyerek, sizi tatmin edecek bir görünüme ulaşabilirsiniz.
 
Move iç mimarlık ofisi olarak birbirinden donanımlı mühendis ve mimarlardan oluşan ekibimizle hayallerinizdeki projeleri hayata geçirme sürecinde sizlere eşlik etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

 


23 51
Size daha iyi bir hizmet deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için kişisel verilerin korunması (çerez politikası) ve gizlilik sözleşmesi hakkında açıklama metnini inceleyebilirsiniz.